HERKEN JIJ OF JOUW MEDEWERKERS PHISHING?

Phishing is de oorzaak van meer dan 90% van de datalekken bij bedrijven. Bij phishing proberen criminelen jou te misleiden doormiddel van het versturen van e-mails en jouw op die manier naar valse websites te lokken. Daar stelen ze jouw gegevens of geld. Voorkom dit en herken phishing e-mails zodat jij en jouw medewerkers veilig kunnen werken.

CREËER BEWUSTWORDING

Op het moment dat je er voor kiest om bewustwording te creëren bij je medewerkers dan leren ook zij wat phishing is en hoe er mee om te gaan. Want voorkomen is beter dan genezen. Met onze phishing/awareness dienst testen wij deze kennis bij alle medewerkers. Alles begint met het herkennen van phishing mail en vaak moet het eerst gebeuren om daarna bewuster er mee om te gaan.

RAPPORTAGE

Wanneer de test is afgelopen wordt er een rapportage gemaakt die inzichtelijk geeft waar de pijnpunten liggen die je vervolgens weer intern kan gebruiken. En kan je dan op een later moment weer een test uitvoeren om te bepalen of er verbetering is.

REGELMATIG TESTEN

Onze ervaring leert dat het nooit kwaad kan om regelmatig de kennis te testen van medewerkers. Door de phishing e-mail dienst regelmatig uit te voeren krijg je inzichtelijk waar en bij wie het misgaat. Uiteraard gaat het er ook om dat men steeds strenger gaat kijken naar e-mails die binnenkomen.

Durf jij de uitdaging aan?

Creëer bewustwording om phishing tegen te gaan

Vraag een offerte aan

  Neem contact op met 24×7 ICT

  24×7 ICT BV

  Adres
  Sint Victorstraat 54a
  2741 JR Waddinxveen


  Telefoon: 0182-744244

  Email: info@24×7.nl
  Support: support@24×7.nl

  KVK: 66180759
  BTW: NL856430134B01
  ING: NL20INGB0004784961

   Klik hier voor de ICT prijslijst