24×7 ICT levert een all-in formule voor bedrijven met een lokale IT oplossing. Onze doelgroep zijn MKB bedrijven in de regio Zuid-Holland / Waddinxveen die zelf servers en volwaardige computers hebben die 24×7 ICT vervolgens in beheer neemt.

Binnen het ICT beheer all-in pakket is support (remote en op locatie), online back-up, anti-spam, anti-virus, onderhoud standaard inbegrepen. Zo is iedere klant van 24×7 ICT voorzien van een professionele IT omgeving waarbij data veiligheid en goede support voorop staat.

Vanwege de all-in formule is 24×7 ICT altijd bezig met het structureel oplossen van IT problemen. Wij verdienen er niet aan wanneer klanten steeds support bellen en wij langs moeten gaan om problemen te verhelpen. Ook het inrichten van back-ups en disaster recovery wordt goed ingericht, zodat een storing van ieder formaat eenvoudig en snel te verhelpen is.

Kortom, een vast bedrag waarvoor de IT all-in geregeld is en afneembaar als een maandelijks abonnement. Schaalbaar per werkplek/server per maand.

Neem contact op met 24×7 ICT bedrijf in Waddinxveen wanneer u uw IT all-in wilt uitbesteden!