Uitgebreide ICT beveiliging

U wilt dat de computers en servers altijd goed werken en daar hoort ook een goede beveiliging tegen virussen bij. Bij 24×7 ICT is deze beveiliging in goede handen.

Technische beveiliging

24×7 ICT heeft een standaard beleid als het gaat om beveiliging. Deze standaarden worden constant bewaakt door onze monitoring. Als er een afwijking is in het beleid krijgen wij daar een melding van. Denk hierbij aan een laptop zonder Bitlocker encryptie, een systeem zonder anti-virus, out-of-date software, non-compliant software, aanwezigheid van recente backups en overige punten.

Niet-technische beveiliging (awareness)

Helaas lukt het niet om met techniek alles tegen te houden. Om die reden hebben wij ook verschillende diensten om gebruikers/medewerkers te trainen. Op deze manier creëer je awareness binnen de organisatie en weten medewerkers beter om te gaan met verdachte mailtjes en het klikken op links. Zo is het mogelijk om maandelijks intern “spam mail” rond te sturen om te kijken wie deze opent en de link aan klikt. Deze medewerkers krijgen dan automatisch een training om spam beter te herkennen en op de juiste manier te handelen.

Uitgebreide back-ups

Wij maken ieder uur back-ups die direct terug gezet kunnen worden op de lokale server of vanaf de back-up NAS. Zo kan er eenvoudig herstel gedaan worden naar het tijdstip waarop het virus of ransomware nog niet aanwezig was, zonder kopieeracties.  Deze volledige server back-ups worden ook extern opgeslagen, zonder extra kosten.

Multi-factor beveiliging
Elke 3 maanden een wachtwoord wijzigen en overal een uniek wachtwoord? Dat is niet heel praktisch en voegt alsnog weinig toe aan de beveiliging. Gelukkig is er multi-factor of 2-factor authenticatie. Hierbij maakt u gebruik van 2e laag om in te loggen, denk hierbij aan een controlevraag via uw versleutelde mobiele telefoon die biometrisch beveiligd is met uw vinger afdruk.

Encryptie van data

Veel mensen weten het niet, maar het instellen van encryptie op de telefoon of laptop is een kwestie van één vinkje aan zetten. Daarmee neemt direct de beveiliging van uw IT omgeving enorm toe. Nooit meer een datalek wanneer een telefoon of laptop kwijt raakt. 24×7 ICT zorgt er ook voor dat alle data versleuteld wordt tijdens de overdracht en wij kunnen afdwingen dat alle beheerde apparaten voorzien worden van encryptie. Daarnaast kunnen wij ook aantonen dat apparaten encrypted zijn.

Monitoring van standaarden

24×7 ICT zorgt middels monitoring constant voor controles op de omgeving. Daarbij wordt ook gekeken naar de standaarden die doorgevoerd zijn. Een aantal punten, die niet geautomatiseerd kunnen worden, gaan wij tijdens periodiek onderhoud controleren. Zo weet u altijd wie rechten heeft tot bepaalde mappen, of alle gebruikers 2FA enabled zijn, of laptops allemaal encrypted zijn en of de firewall correct ingesteld is.

Voor een vast bedrag
Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn en dat geldt ook voor onze tarieven. Het tarief ligt vast op basis van het aantal werkplekken en servers en alle ICT beheer contracten zijn maandelijks opzegbaar. Onze standaard beveiliging is onderdeel van de “all-inclusive” ICT ondersteuning, waarbij wij ervoor zorgen dat uw complete ICT omgeving goed blijft werken voor een vast bedrag per maand.

Wilt u laten checken of uw computers en servers goed beveiligd zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van 24×7 ICT voor een gratis check.

  Vraag een offerte aan:

  Vraag een offerte aan op basis van het aantal werkplekken en servers

  Werkplekbeheer

  Vraag een offerte aan
  • Inbegrepen:
  • Werkplek onderhoud
  • Onbeperkt support
  • Managed anti-virus
  • Complete PC encryptie
  • Printer ondersteuning
  • Netwerk ondersteuning
  • Reiskosten

  Serverbeheer

  Vraag een offerte aan
  • Inbegrepen:
  • Server onderhoud
  • Onbeperkt support
  • Online back-ups
  • 24×7 monitoring
  • 24×7 support
  • 24x7x2 SLA
  • Advies en rapportages

   Vraag een offerte aan:

   Neem contact op met 24×7 ICT

   24×7 ICT BV

   Adres
   Sint Victorstraat 54a
   2741 JR Waddinxveen


   Telefoon: 0182-744244

   Email: info@24×7.nl
   Support: support@24×7.nl

   KVK: 66180759
   BTW: NL856430134B01
   ING: NL20INGB0004784961

    Klik hier voor de ICT prijslijst