VPN tunnel tussen kantoor en cloud

Voor het koppelen van uw kantooromgeving aan onze cloud omgeving, maken wij gebruik van een directe VPN tunnel. VPN staat voor Virtual Private Network en dit zorgt ervoor dat er transparant gewerkt kan worden met de cloud omgeving alsof deze lokaal staat.

De voordelen van VPN servers
De VPN server zorgt ervoor dat wij vanaf de cloud alle netwerkapparatuur kunnen benaderen, zoals printers en scanners. Hierdoor is alles vereenvoudigd; ondanks dat het twee verschillende locaties zijn lijkt het technisch een enkel netwerk/ één enkele locatie.

Daarnaast zorgt VPN voor een veilige verbinding, omdat al het internetverkeer tussen de twee locaties versleuteld wordt. Het Virtual Private Network zorgt voor een onderlinge verbinding, dus u hoeft uw netwerk niet bloot te stellen aan het internet. Het is dus niet alleen een praktische, maar ook een veilige oplossing.

Uw eigen Virtual Private Network?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Virtual Private Network en het verbinden van uw kantooromgeving aan de cloud door middel van een VPN tunnel? Neemt u dan contact op met de specialisten van 24×7 ICT. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

  Vraag een offerte aan:

  Contact

  24×7 ICT BV

  Adres
  Sint Victorstraat 54a
  2741 JR Waddinxveen


  Telefoon: 0182-744244

  Email: info@24×7.nl
  Support: support@24×7.nl

  KVK: 66180759
  BTW: NL856430134B01
  ING: NL20INGB0004784961

   Klik hier voor de ICT prijslijst