All-in ICT beheer

De primaire dienstverlening van 24×7 ICT is het all-in ICT beheer. Hiermee ontzorgen wij de gebruiker van jouw onderneming. Alles om de gebruiker heen is inbegrepen, denk hierbij aan de verschillende werkplekken, netwerken, randapparatuur en locaties.

Als klant word je gekoppeld aan een vast beheerteam voor een optimale samenwerking. Dit beheerteam fungeert als een verlengstuk van jouw organisatie, een dedicated ICT-afdeling. Naast jouw eigen beheerteam zijn er binnen 24×7 ICT ook andere teams, waardoor we de voordelen van zowel grote als kleine bedrijven kunnen combineren.

Video afspelen over 24x7 ICT
24x7 ICT ONTZORGT
Altijd een aangename werkomgeving

24×7 ICT neemt de ICT uit handen. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor onze klanten over alle ICT vraagstukken. 

Wat is er inbegrepen

In grote lijnen biedt het all-in ICT beheer onbeperkt support, beveiliging, beheer, monitoring en back-ups op basis van het aantal gebruikers binnen jouw onderneming.

Hieronder staat een uitgebreider overzicht.

Beveiliging

Optioneel

Helpdesk

Beheer

Optioneel

Backups

Monitoring

Voordelen 24x7 ICT

ICT beheer kan op veel manieren geleverd worden. 24×7 ICT onderscheidt zich door de voordelen van een groot- en kleinbedrijf te combineren. Als klant schakel je met een klant beheerteam, daaromheen verzorgen wij met het totale bedrijf de rest.

All-in beheer zorgt ervoor dat jouw ICT uit handen genomen wordt. Wij nemen de rol van een ICT afdeling op ons, waar je alle ICT vraagstukken neer kan leggen.

24x7 ICT
24x7 ICT - Klanten dashboard

Klanten dashboard

Alle klanten van 24×7 ICT krijgen een centraal dashboard over de ICT dienstverlening. Hiermee krijg je een live inzage in:

Scroll naar boven