Microsoft 365

Microsoft 365 is een uitgebreid pakket van applicaties en diensten dat is ontworpen om jouw team te helpen efficiënter te werken en beter samen te werken. Met Microsoft 365 krijg je toegang tot een breed scala aan tools die essentieel zijn voor moderne bedrijven, allemaal binnen één geïntegreerde suite.

Microsoft 365 | 24x7 ICT
Microsoft 365
Jouw alles-in-één oplossing

Werk efficiënter dan ooit tevoren met naadloze samenwerking en probleemloze communicatie. Met Microsoft 365 kunnen jouw medewerkers gelijktijdig aan documenten werken, vergaderingen plannen en bestanden veilig delen, ongeacht waar ze zich ook bevinden.

Wat levert Microsoft 365?

Met Microsoft 365 krijg je toegang tot een uitgebreid pakket van productiviteitstools en samenwerkingsmogelijkheden. Werk slimmer en efficiënter met vertrouwde Office-applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint. Communiceer naadloos met collega’s via Microsoft Teams en deel bestanden veilig met OneDrive en SharePoint. Met Microsoft 365 kun je productiviteit verhogen, teams verbinden en effectiever samenwerken, waar je ook bent.

24x7 ICT - Microsoft Teams | 24x7 ICT
Microsoft 365 | 24x7 ICT
Microsoft Copilot | 24x7 ICT

Microsoft copilot

Microsoft Copilot is jouw intelligente assistent binnen Microsoft 365, ontworpen om jouw productiviteit te verhogen en jouw workflow te stroomlijnen. Met geavanceerde AI-technologieën kan Copilot je helpen bij het opstellen van e-mails, het creëren van documenten, het analyseren van gegevens en het automatiseren van repetitieve taken. Het integreert naadloos met de vertrouwde applicaties van Microsoft 365, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, waardoor je efficiënter kunt werken en meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is. 

Hulp nodig voor jouw IT ondersteuning?

Als je moeite hebt met de inrichting van jouw Microsoft 365 omgeving helpen wij je natuurlijk graag. Met onze all-in ICT formule zorgen wij ervoor dat alles op een juiste manier wordt ingesteld zodat je optimaal kunt genieten van de diensten van Microsoft 365. Wil je graag door 24×7 ICT geholpen worden met de inrichting van jouw Microsoft 365 omgeving? Neem dan contact met ons op.

24x7 ICT
Scroll naar boven