Werkwijze

Als gebruiker sta jij centraal bij 24×7 ICT. Wij helpen je bij jouw ICT problemen met passende oplossingen. Het voordeel van 24×7 ICT is dat je altijd geholpen wordt door een vast beheerteam. Zo komen altijd bekende gezichten over de vloer en heb je een vast aanspreekpunt.

24×7 ICT biedt je het beste van een groot- en kleinbedrijf. Waar je als kleine ICT onderneming flexibel en snel kan werken, is dit voor grote ondernemingen vaak niet haalbaar. De continuïteit, professionaliteit en schaalbaarheid vanuit grotere ICT ondernemingen is voor kleine ondernemingen dan vaak weer niet haalbaar. Het beste van deze werelden combineren wij in onze beheerteams. Deze teams staan 24×7 klaar voor jouw ICT-oplossing.

In een eerste adviesgesprek ga je samen met een adviseur kijken naar de meest geschikte ICT oplossing. Vanwege de diversiteit aan klanten, branches en bedrijfssoftware is 24×7 ICT goed op de hoogte van alles wat er speelt in de ICT markt.

24x7 ICT
Werkwijze | 24x7 ICT

Onze werkwijze

Een vast beheerteam voor de klant

Bij 24×7 ICT sta jij als gebruiker centraal. Doordat wij werken met beheerteams is er altijd een vast aanspreekpunt voor jouw vragen of problemen. Op deze manier combineert 24×7 ICT de voordelen van een groot- en klein ICT bedrijf. Jouw vaste ICT beheerteam is het verlengstuk van jouw organisatie.

Doe de scan

Een 24×7 ICT scan brengt jouw ICT in kaart. Zonder belemmering voor jouw werknemers of netwerken voeren wij een uitgebreide scan uit. Diverse belangrijke aspecten van jouw huidige ICT zullen wij doorlopen en waar nodig testen. Denk hierbij aan jouw server, netwerk, software en meer. Vervolgens biedt 24×7 ICT je aan de hand van het adviesgesprek en de ICT scan een voorstel.

Advies

Wil je weten welke oplossing van 24×7 ICT geschikt is voor jouw onderneming? Neem dan contact op met een van onze deskundige adviseurs. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek.

Los van de beheerteams heeft 24×7 ICT ook specifieke teams voor projecten, onboarding, migraties en upgrades. Onze adviseur kan samen met een consultant uit het projectenteam in kaart brengen welke oplossingen geschikt zijn voor jouw onderneming.

24x7 ICT
Scroll naar boven