VoIP Telefonie

Ben je op zoek naar een betrouwbare en geavanceerde communicatieoplossing voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Bij ons vind je alle informatie die je nodig hebt over 3CX, een toonaangevend communicatieplatform dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Met 3CX kun je profiteren van geavanceerde functies zoals spraak- en videogesprekken, instant messaging, aanwezigheidsindicatoren en nog veel meer, allemaal binnen één gebruiksvriendelijke en moderne webinterface of app. Het stelt jouw medewerkers in staat om altijd en overal verbonden te blijven, of ze nu op kantoor, onderweg of zelfs thuis werken. Je kunt jouw communicatie centraliseren en vereenvoudigen, waardoor de productiviteit en samenwerking van jouw team worden verbeterd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van VoIP telefonie voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op.

3CX VoIP per gebruiker, maandelijks schaalbaar
24x7 ICT
VoIP Telefonie
Jouw telefonie oplossing
Verrijk jouw communicatie met onze VoIP telefonieoplossingen, waar heldere verbindingen en efficiëntie samenkomen. Blijf altijd binnen handbereik van je team en klanten, zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.

Wat leveren wij?

Bij 24×7 begrijpen we dat de moderne bedrijfswereld vraagt om een naadloze, flexibele en kosteneffectieve communicatieoplossing. Daarom biedt ons platform een uitgebreide suite van communicatietools die jouw telefoonsysteem volledig naar de cloud brengt, met volledige integratiemogelijkheden met Microsoft 365 en andere belangrijke softwareapplicaties. Met 3CX kun je genieten van spraak-, video- en sms-communicatie, allemaal geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke interface.
VoIP Telefonie | 24x7 ICT
VoIP Telefonie | 24x7 ICT

Waarom Kiezen voor 3CX?

Geïntegreerde Videoconferenties

Houd face-to-face vergaderingen met videoconferenties die naadloos zijn geïntegreerd in je communicatieplatform.

Mobiele Apps

Blijf verbonden, waar je ook bent. Gebruik onze mobiele apps om oproepen te beantwoorden, berichten te versturen en meer.

CRM-integratie

Verbeter de klantinteracties met onze diepgaande integraties met populaire CRM-systemen.

Geavanceerde Beveiliging

Je communicatie is beveiligd met geavanceerde encryptieprotocollen om je gegevens te beschermen.

Hulp nodig voor jouw IT ondersteuning?

Als je moeite hebt met de inrichting van jouw VoIP telefonie omgeving helpen wij je natuurlijk graag. Met onze all-in ICT formule zorgen wij ervoor dat alles op een juiste manier wordt ingesteld zodat je optimaal kunt genieten van de diensten van Microsoft 365. Wil je graag door 24×7 ICT geholpen worden met de inrichting van jouw VoIP telefonie omgeving? Neem dan contact met ons op.

24x7 ICT
Scroll naar boven