ICT beveiliging

Voor de beste en meest complete beveiliging van jouw computers en servers bent je bij 24×7 ICT aan het juiste adres.

Technische beveiliging

24×7 hanteert een standaardbeleid over de beveiliging. Aan dit standaardbeleid hanteren we hoge eisen die contant bewaakt worden door onze monitoring. Bij een afwijking van onze eisen ontvangen we een melding. Wanneer we zo’n melding ontvangen wordt hier direct naar gekeken en waar nodig zullen we adequaat handelen om de beveiliging weer op orde te stellen.

Niet-technische beveiliging (bewustwording)

We bieden diverse diensten aan om gebruikers te trainen om bewust te worden van de mogelijke bedreigingen binnen de organisatie. Denk hierbij aan het herkennen van verdachte mailtjes of kliks. We kunnen bijvoorbeeld maandelijks ‘spam mails’ rondsturen om te kijken hoe uw organisatie hierop reageert. Wie deze link aanklikt, ontvangt automatisch een training om spam te herkennen en hier op een juiste manier naar te handelen.

Workspace 365 | 24x7 ICT

Uitgebreide back-ups

Elk uur worden er back-ups gemaakt die direct terug kunnen worden gezet richting jouw server. Zo voorkom je dat er gegevens verloren gaan. Ook kan de server eenvoudig worden teruggezet voordat deze een virus of ransomware bevat. Deze volledige server back-ups worden extern opgeslagen. Dit maakt allemaal deel uit van onze service, dus zitten er ook geen extra kosten aan verbonden.

Multi-factor beveiliging

Ervaar jij ook het ongemak van elke drie maanden jouw wachtwoord te moeten wijzigen? Wij kunnen dit ongemak voor jou wegnemen. Het leidt vaak tot irritatie en heeft uiteindelijk weinig toegevoegde waarde voor jouw beveiliging. Wij maken daarom gebruik van multi-factor authenticatie. Denk bijvoorbeeld aan een controlevraag of code die je ontvangt via uw mobiel. Dit is een stuk gebruiksvriendelijker en zorgt voor een beter beveiligde omgeving.

Encryptie van data

Het instellen van een encryptie op jouw telefoon of laptop is een kleine moeite maar daarmee neemt de beveiliging van uw IT omgeving enorm toe. Zo voorkom je een datalek, wanneer je jouw mobiele apparaat kwijtraakt. Daarbij zorgen we ervoor dat alle data opgeslagen en versleuteld wordt tijdens de overdracht.

Monitoring van standaarden

Onze standaard beveiliging wordt constant gecontroleerd en gemonitord. Zo zijn we altijd op de hoogte van mogelijke storingen. Bepaalde processen kunnen we echter niet geautomatiseerd controleren. Voor deze processen voeren we periodiek onderhoud. Zo behoud je altijd een overzicht van welke gebruikers toegang hebben tot welke informatie en kunnen eventuele fouten tijdig worden opgespoord.

Vast tarief per maand

Bij ons weet je precies waar je aan toe bent: een vast tarief, geen onverwachte kosten en een toegewijde ICT-specialist. Bovendien zijn onze ICT-beheercontracten maandelijks opzegbaar. Het maandelijkse tarief is afhankelijk van het aantal werkplekken en servers. Onze standaardbeveiliging is onderdeel van de all-in ICT-ondersteuning. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw ICT-omgeving optimaal blijft werken voor een vast tarief per maand.

Ben je benieuwd of jouw computers en servers goed beveiligd zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers, dan zorgen wij voor een gratis check!

Workspace 365 | 24x7 ICT
Werkplekbeheer:
Serverbeheer:
Scroll naar boven