Cloud werkplek

Cloud werkplek

Een cloud werkplek is een mogelijkheid om overal ter wereld, met een stabiel netwerk, te kunnen werken. Zo zijn jouw bestanden, programma's en overige zaken digitaal opgeslagen in de cloud. Via een remote dashboard kan je op vrijwel ieder apparaat jouw bestanden en informatie inzien, bewerken en verzenden. Kortom, een cloud werkplek geeft je vrijheid en draagt bij aan een efficiënter werkproces. Veelal wordt gedacht dat een cloud werkplek geschikt is voor grotere organisaties. Echter is een cloud werkplek ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een ZZP-er. Kortom, de grootte van uw bedrijf doet er niet toe. Een cloud werkplek brengt voordelen met zich mee voor groot en klein. Wil je weten welke voordelen er zijn voor jouw onderneming? Neem dan eens contact op met de cloud werkplek specialisten van 24x7 ICT. Wij vertellen je er graag meer over.

Kantoor | 24x7 ICT
24x7 ICT

Geschikt voor iedere onderneming

In de huidige tijd is een online werkplek steeds meer de norm. Door de technologische ontwikkelingen is het voor kleine en grote ondernemingen mogelijk om overal ter wereld en op elk apparaat toegang te krijgen tot je werkomgeving en bestanden. Door middel van een cloud werkplek ontvang je veel voordelen, zoals flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparing. De online werkplek voordelen zijn verkrijgbaar tegen een vast bedrag per maand.

Zo kunnen bijvoorbeeld medewerkers werken waar en wanneer ze willen, zonder dat ze gebonden zijn aan een vaste werkplek. Dit kan leiden tot een hogere tevredenheid en productiviteit. Ook maakt een online werkplek het mogelijk om efficiënter samen te werken op afstand. Medewerkers kunnen gemakkelijk bestanden en documenten delen, en ze kunnen in real time met elkaar communiceren.

Veilig online werken

Altijd en overal toegang tot je werkomgeving.
Met een online werkplek heb je altijd en overal toegang tot je werkomgeving, vanaf elk apparaat. Dit maakt het mogelijk om op kantoor, thuis, onderweg of op een flexplek te werken.

Additionele uitbreidingen

24x7 ICT biedt een breed scala aan additionele diensten aan, naast ICT-beheer en cloud werkplekken. Deze diensten kunnen je bedrijf helpen efficiënter te werken, veiliger te zijn en beter bereikbaar te zijn. Door middel van de optionele en additionele diensten kan je jouw werkproces verbeteren. Bijvoorbeeld is een snelle en betrouwbare internetverbinding essentieel voor bedrijven van klein tot groot. 24x7 ICT biedt verschillende internetverbindingen aan, zodat je de juiste verbinding kunt kiezen voor jouw behoeften. We kunnen je helpen met het installeren, configureren en beheren van je internetverbinding. Daarnaast zijn er bij 24x7 ICT een tal van mogelijkheden op het gebied van VoIP, website hosting of Microsoft 365. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze additionele diensten.

Kantoor | 24x7 ICT
Ontzorgen is ons doel

Als gecertificeerd partner is 24×7 ICT hét adres voor jouw ICT oplossingen. Binnen ons bedrijf beschikken wij over de kennis en expertise om jouw bedrijf te helpen met de implementatie, het beheer en de ondersteuning van jouw IT oplossingen, waaronder de online werkplek. Een online werkplek is een flexibele en veilige manier om te werken. Met een online werkplek heb je altijd en overal toegang tot je werkomgeving, vanaf elk device. Dit maakt het mogelijk om op kantoor, thuis, onderweg of op een flexplek te werken. 24×7 ICT is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor support. 

Onze teams van ervaren ICT-specialisten richten zich volledig richten op de performance van jouw online werkplek. Wij zorgen ervoor dat je online werkplek altijd beschikbaar is en optimaal functioneert. Voor een vast bedrag per maand kan je jouw bestanden, programma’s en overige informatie overal ter wereld bereiken. Al je bestanden worden opgeslagen in de cloud, op een beveiligd server. Dit betekent dat je gegevens altijd veilig zijn, zelfs in het geval van een calamiteit. Met een online werkplek heb je altijd en overal toegang tot je bestanden, vanaf elk device. Dit maakt het mogelijk om overal ter wereld te werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je IT-omgeving.

Kantoor | 24x7 ICT
ICT-beheer uit handen geven

Je wilt je focussen op je core business, en niet op het beheer van je ICT-omgeving. Daarom is het een goed idee om ICT beheer uit handen te geven aan een specialist. 24×7 ICT is jouw ervaren ICT-beheerder die je kan helpen bij het uit handen geven van je ICT beheer. Wij hebben een team van gecertificeerde ICT-specialisten die zich volledig richten op jouw ICT-omgeving. Zo zorgen wij er voor dat je ICT-omgeving altijd beschikbaar is en optimaal functioneert, zodat jij je kunt focussen op je core business. Ben je benieuwd wat 24×7 ICT kan betekenen voor jouw onderneming? Plan dan direct jouw adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

Scroll naar boven